Returnare produse

Returnare Produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului  folosind Formularul de Reragerere  ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Suma va fi returnata  prin virament bancar.

Renuntarea la cumparare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa notificarea in scris. Ne rezervam dreptul sa nu acceptam primirea coletelor retur fara notificare scrisa prealabila.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Troliu.com.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Nu se accepta pentru returnare produsele care au fost montate sau s-a incercat montarea sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele compuse din mai multe repere sau care contin elemente de montaj, instructiuni de folosire, carti de garantie, etc. vor trebui returnate integral, exact in cantitatea si starea in care au fost livrate. Ambalajul produsului trebuie sa nu fie deteriorat si sa aiba elementele de identificare intacte: cod si denumire produs, furnizor, etc.

Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!


Nu se accepta la returnare marfa vanduta cu promotie, marfa adusa  pe comanda speciala, marfa vanduta de catre alte firme partenere  si marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

Clientii sau consumatori sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare de produse catre Troliu.com.ro.

Nu se pot returna produsele care au fost modificate (personalizate) la cererea clientilor.